AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa alıp satmak

Kahve falında arsa alıp satmak

Kahve falında arsa alıp satmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, borçların kapanacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Kahve falında arsa alıp satmak gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Kahve falında arsa alıp satmak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa alıp ev yaptırmak büyük bir umutsuzluk duyacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında arsa almaya çalışmak o kişiye zararının dokunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında arsa alıp ev yapmak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arsa satmak gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kazılmış arsa görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bir şeyden sorumlu tutulduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında birinin arsa aldığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında arsa aramak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir