AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa sattığını görmek

Kahve falında arsa sattığını görmek

Kahve falında arsa sattığını görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine işarettir.

Kahve falında arsa sattığını gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları veya grup aktiviteleri ön planda olabilir.

Kahve falında arsa tapusu görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Kahve falında büyük arsa görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında geniş arsa görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, eline geçen kazancı daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arsa sattığını görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında arsa sahibi olmak değişik insanlarla karşılaşacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işaret eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında arsa almak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet eder.

Kahve falında küçük arsa görmek suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir