AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük su dökmek

Kahve falında küçük su dökmek

Kahve falında küçük su dökmek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, mutlu bir evliliğe, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük su dökmek gördüyseniz:

  • Ailenizin sizden olan bazı istekleri canınızı sıkabilir.

Kahve falında küçük su dökmek üzüntülerinin biteceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işarettir.

Kahve falında tuvalete çamaşır suyu dökmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü üzerine su dökmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya su dökmek çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında tuvalete su dökmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında eline su dökmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet eder.

Kahve falında yere su dökmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılana su dökmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir