AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üzerine su dökmek

Kahve falında birinin üzerine su dökmek

Kahve falında birinin üzerine su dökmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına yorulur.

Kahve falında birinin üzerine su dökmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

Kahve falında bebeğe su dökmek eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yanan birine su dökmek hayallerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek küslerin barışacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölünün yüzüne su dökmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına su dökmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, yüksek mevkilere getirileceğine delalettir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, sevap işleyeceğine, dua alacağına alamet eder.

Kahve falında kapının önüne su dökmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında etrafa su dökmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, rahat bir döneme girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir