AnaSayfa / Genel / Kahve falında altını ıslatan birini görmek

Kahve falında altını ıslatan birini görmek

Kahve falında altını ıslatan birini görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan birini gördüyseniz:

  • Dışarı çıkıp sosyalleşmelisiniz.

Kahve falında yağmur altında ıslanmamak sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine alamet eder.

Kahve falında altını ıslatmak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında çocuğunun altını ıslattığını görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında altını ıslatmış bebek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında bebeğin altını ıslattığını görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altına ıslatmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altını ıslattığını görmek satışların düşeceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altını ıslatan bebek görmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir