AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, başarıya giden yollarını açacağına alamet eder.

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini koklayarak öpmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öpüşüp koklaşmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kokina çiçeği görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir