AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının koktuğunu görmek

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ağzının koktuğunu gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek yüzünün güleceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında kokmuş çiğ et görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine alamet eder.

Kahve falında kokmuş balık yemek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, kazancı arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokina çiçeği görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kokmuş et yemek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir