AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokina çiçeği görmek

Kahve falında kokina çiçeği görmek

Kahve falında kokina çiçeği görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, insanlardan takdir toplayacağına delalettir.

Kahve falında kokina çiçeği gördüyseniz:

  • Gereksiz tartışmalar içerisine girmemekte fayda var.

Kahve falında kokina çiçeği görmek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koklayarak öpmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, aile hayatının kötüye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına işaret eder.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, borçların biteceğine delalet eder.

Kahve falında saçının koklandığını görmek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, o işi canlandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir