AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş tavuk görmek

Kahve falında kokmuş tavuk görmek

Kahve falında kokmuş tavuk görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veren, tutarsız tavırları olan veya kafası karışık kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, maddi gücünü yitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, işlerin günden güne açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş çorap görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Kahve falında kok kömürü görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir