AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına yorulur.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir süre belini doğrultamayacağına işarettir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, gelirinin artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek evlerin ayrılacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir