AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini koklayarak öpmek

Kahve falında birini koklayarak öpmek

Kahve falında birini koklayarak öpmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birini koklayarak öpmek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir veya iletişiminizi arttırabilirsiniz.

Kahve falında birini koklayarak öpmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, malına gelecek zarara tabir olunur.

Kahve falında koklayarak öpmek karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, her nimetin lezzetine varacağına alamet eder.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mezarın koktuğunu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine inanılır.

Kahve falında kok kömür görmek yıpranacağına, strese gireceğine, arkadaştan görülecek faydaya işaret eder.

Kahve falında kokmuş balık yemek hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokmuş et görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir