AnaSayfa / Genel / Kahve falında öpüşüp koklaşmak

Kahve falında öpüşüp koklaşmak

Kahve falında öpüşüp koklaşmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, önün açılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, kişinin gönlünü alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına delalet eder.

Kahve falında öpüşüp koklaşmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki birden bire sizin için çok değerli hale gelebilir.

Kahve falında kokmuş balık yemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine yorulur.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş kıyma görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin koktuğunu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında kokmuş yumurta görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ter koktuğunu görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, doğruluğu bulacağına işarettir.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının koktuğunu görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir