AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokmuş balık yemek gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine yorulur.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek işinin başından ayrılmayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birini koklayarak öpmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulur.

Kahve falında saçının koklandığını görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir