AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzından öpmek

Kahve falında birinin ağzından öpmek

Kahve falında birinin ağzından öpmek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, başarılarının kalıcı olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Kahve falında birinin ağzından öpmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini ağzından öpmek işinde terfi alacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında ağlayarak el öpmek büyük bir ihanete uğranacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek eskisinden de iyi olacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek bir sebeple sorun yaşayacağına, düşmanlarını bile affedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek bütçesinin küçüleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından öpmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir