AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadını ağzından öpmek

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek refaha erileceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, işlerin kapanacağına, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına delalet eder.

Kahve falında birini ağzından öpmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzından öpmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından öpmek kudretinin yerine geleceğine, daha tutarlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak el öpmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına inanılır.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir