AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğin ağzından öpmek

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevgisinin artacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Güvenli bir yuva sizin için çok önemli olacak.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek özgüveninde artış yaşanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine işarettir.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, evliliğinde mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında birinin ağzından öpmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak el öpmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzından öpmek işlerinin gelişme göstereceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, kötüyse düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ağzından öpmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir