AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından öpmek

Kahve falında ağzından öpmek

Kahve falında ağzından öpmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan maddi gelir elde edebilir ya da teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında birinin ağzından öpmek insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini ağzından öpmek inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek kimsenin arkasından konuşmayacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak el öpmek zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından öpmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir