AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ağzından öpmek

Kahve falında birini ağzından öpmek

Kahve falında birini ağzından öpmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında birini ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Bir partnerde neler aradığınızı veya neleri alttan alamayacağınızı fark edebilirsiniz.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından öpmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ağlayarak el öpmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek çok kötü durumlara düşüleceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini ağzından öpmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında birinin ağzından öpmek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, geç de olsa huzura erileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir