AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, keyfin kaçacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından öpmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında ağlayarak el öpmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin ağzından öpmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında birini ağzından öpmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir