AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeği ağzından öpmek

Kahve falında bebeği ağzından öpmek

Kahve falında bebeği ağzından öpmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, yolculuğa işaret eder.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim planlarına yer açmalısınız.

Kahve falında bebeği ağzından öpmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin ağzından öpmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını ağzından öpmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ağzından öpmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalet eder.

Kahve falında bir erkeği ağzından öpmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak el öpmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından öpmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, içinin ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini ağzından öpmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir