AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzında yara görmek

Kahve falında birinin ağzında yara görmek

Kahve falında birinin ağzında yara görmek haksızlığa uğrayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında yara gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin gereksiz yere zarar görmesini istemiyorsanız kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında ağzı yara olmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzını yara görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzı yara görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir