AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içinde yara görmek

Kahve falında ağzının içinde yara görmek

Kahve falında ağzının içinde yara görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, insanların afiyet bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ağzının içinde yara gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek dünya malı edineceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı yara olmak siparişlerinin çoğalacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında ağzını yara görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalettir.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, sonunda maddi zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı yara görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir