AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, işlerin ters gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ağzı yara görmek hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek çok başarılı olacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine inanılır.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzını yara görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir