AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını yara görmek

Kahve falında ağzını yara görmek

Kahve falında ağzını yara görmek malından ve parasından kaybedeceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerinin azalacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzını yara gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında ağzını yara görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ağzı yara görmek çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir