AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzın içinde yara görmek

Kahve falında ağzın içinde yara görmek

Kahve falında ağzın içinde yara görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzın içinde yara gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına inanılır.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında ağzını yara görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzı yara görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir