AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, ortalığın karışacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bunun için sabırsızlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzının yara olduğunu gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında ağzı yara görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, artık daha dikkatli davranacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalettir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, her zaman çok mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzı yara olmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine inanılır.

Kahve falında ağzını yara görmek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir