AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı yara olmak

Kahve falında ağzı yara olmak

Kahve falında ağzı yara olmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, fakirleşeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı yara olmak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı yara olmak güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine alamet eder.

Kahve falında ağzını yara görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulur.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzının yara olduğunu görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir