AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı yara görmek

Kahve falında ağzı yara görmek

Kahve falında ağzı yara görmek şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında ağzı yara gördüyseniz:

  • Kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ağzını yara görmek bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı yara olmak bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalet eder.

Kahve falında ağzında yara çıktığını görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzında yara olduğunu görmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Kahve falında birinin ağzında yara görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzının içinin yara olduğunu görmek çok hayırlı işlere atılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek özel muamele göreceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir