AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yüksekten atmak

Kahve falında birini yüksekten atmak

Kahve falında birini yüksekten atmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında birini yüksekten atmak gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında birini yüksekten atmak önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten taş atmak başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, başarılarının sürekli olacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak işlerinin başarılı olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten bardak atmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten kendini atmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekten bişey atmak yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir