AnaSayfa / Genel / Kahve falında kediyi yüksekten atmak

Kahve falında kediyi yüksekten atmak

Kahve falında kediyi yüksekten atmak yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, işi ile gündeme geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak gördüyseniz:

  • Aniden karşılanan beklentileriniz, yaptığınız yatırımların ya da isteklerinizin karşılığını almanız veya cevap bulan sorularınız kafanızı karıştırabilir veya her şeye yetişmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten kedi atmak iç huzurunun yerinde olacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak hayatının bir anda cennete döneceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten taş atmak en karanlık zamanında elinden tutacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini yüksekten atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten kendini atmak sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bardak atmak kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten atmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir