AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten kendini atmak

Kahve falında yüksekten kendini atmak

Kahve falında yüksekten kendini atmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksekten kendini atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, romantik planlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten taş atmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birini yüksekten atmak dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, ne yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi yüksekten atmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten kedi atmak parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten bişey atmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yüksekten atmak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, gelişim içine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir