AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten bişey atmak

Kahve falında yüksekten bişey atmak

Kahve falında yüksekten bişey atmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksekten bişey atmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen belli konularda fikir sahibi olmaya, bilgi edinmeye veya haber almaya devam ediyor olabilirsiniz.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bardak atmak çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten taş atmak daha fazla başarı kazanılacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini yüksekten atmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten kedi atmak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini yüksekten atmak örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine inanılır.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir