AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konularda uzun zamandır yapmayı beklediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz ya da meydana gelen yenilikler hoşunuza gidebilir.

Kahve falında birini yüksek yerden atmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden atmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, iyi şeyler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerde yürümek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, huzura erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde dua etmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden indiğini görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden denizi görmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir