AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten bardak atmak

Kahve falında yüksekten bardak atmak

Kahve falında yüksekten bardak atmak kimseye minnet etmeyeceğine, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kazancın günden güne artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekten bardak atmak gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında yüksekten bardak atmak insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, malının ve aşının da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık bardak atmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında denize bardak atmak rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak şansın yüze güleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Kahve falında cam bardak atmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bişey atmak aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini yüksekten atmak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini yüksekten atmak çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir