AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında kendini yüksekten aşağı atmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden aşağıya inmek çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında yüksek yerden aşağı bakmak tüm sorunlarının biteceğine, gerginliğin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek binadan aşağı bakmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağı inmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında yüksekten aşağı inmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir