AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini yanağından öpmek

Kahve falında birini yanağından öpmek

Kahve falında birini yanağından öpmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işarettir.

Kahve falında birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsle yeni ilişkiler geliştirebilir ya da mevcut olanı mükemmel hale getirebilirsiniz.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında yanaklardan öpmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek malların artacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanaktan birini öpmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına yorulur.

Kahve falında tek yanaktan öpmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir