AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek

Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sözünde duracağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla yapacağınız girişimlerden zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ölen birini yanağından öpmek iş yerinde çok zarar edileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yanaklardan öpmek hasret çekenlerin buluşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanaklarından öpmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi yanağından öpmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı yanağından öpmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisini yanağından öpmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir