AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sosyal konumunun değişeceğine, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli jest ya da yardım taleplerinizin götürüsü getirisinden fazla olabilir.

Kahve falında bir bayanı yanağından öpmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek hayıflanacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek çok farklı bir kişi olacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaklarından öpmek rahat bir dönem yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir