AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bir konuda destek alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Her şeyi akışa bırakın.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek işlerin eski haline döneceğine, kötü kişilere yakın olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek kötü ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birini yanağından öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü yanağından öpmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi yanaktan öpmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir