AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızı yanaktan öpmek

Kahve falında kızı yanaktan öpmek

Kahve falında kızı yanaktan öpmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, her anlamda şifa bulmaya, attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geliştirmenize yardım edecek aktivitelere katılabilir, seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında kızı yanaktan öpmek kazançlı bir adım atılacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek ağız tadının bozulmayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanaktan öpmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulur.

Kahve falında kızı yanağından öpmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın yanağından öpmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında yanağından öpmek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin yanağından öpmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir