AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaklardan öpmek

Kahve falında yanaklardan öpmek

Kahve falında yanaklardan öpmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, mal ve para biriktireceğine, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanaklardan öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların değişmemesinden sıkılıyorsanız, değişmeye başladığını fark edeceksiniz.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında yanak öpmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin yanağından öpmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, ancak daha sonra işlerinin yakın zaman içinde eskisinden de daha iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir erkeği yanaklarından öpmek çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisini yanaktan öpmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilini yanağından öpmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir