AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek yanaktan öpmek

Kahve falında tek yanaktan öpmek

Kahve falında tek yanaktan öpmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, yalan söylemeyeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında tek yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Gitmeniz gereken yerlere ulaşabilmek için gerekenden biraz daha erken yola çıkmanızda fayda var.

Kahve falında tek yanaktan öpmek her zaman çok üzgün olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babayı yanaktan öpmek yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yanaktan birini öpmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızı yanağından öpmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini yanaktan öpmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine yorulur.

Kahve falında eşini yanağından öpmek sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, dertlerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kadını yanağından öpmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir