AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanaktan birini öpmek

Kahve falında yanaktan birini öpmek

Kahve falında yanaktan birini öpmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında yanaktan birini öpmek gördüyseniz:

  • Bırakın herkes her şeyi kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında erkeği yanağından öpmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, çok uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü yanaklarından öpmek planların boşa gideceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kadını yanağından öpmek zor durumlara düşeceğine, ekmeğinin bereketleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeği yanağından öpmek rızıksız kalacağına, bazı operasyonlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı yanağından öpmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet eder.

Kahve falında yanaktan öpmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, yağmur yağmamasına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini yanağından öpmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir