AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, kazancının günden güne azalacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkek arkadaşını yanaktan öpmek kar sağlayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını yanağından öpmek yaptığı hatalardan ders alacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşını yanağından öpmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını yanaktan öpmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi yanaktan öpmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına delalet eder.

Kahve falında kızı yanağından öpmek maddi gücünü kaybedeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yanağından öpmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeği yanaktan öpmek birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir