AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçurumdan atmak

Kahve falında birini uçurumdan atmak

Kahve falında birini uçurumdan atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında birini uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa her şeyi yoluna koyarım diyerek umursamaz bir yapının size hakim olmasına izin veriyorsunuz.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, maddi açıdan rahata erileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumdan atmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, işlerinin kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak kendisini çok daha iyi hissedeceğine, kazancının da azalacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atmak arabuluculuk yapılacağına, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında birini uçuruma atmak o kişiye zararının dokunacağına, ev sahibi olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir