AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini uçuruma atmak

Kahve falında birini uçuruma atmak

Kahve falında birini uçuruma atmak güleceğine, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Kahve falında birini uçuruma atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin üretkenliğinizi azaltma riski var.

Kahve falında birini uçurumdan atmak kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine delalet eder.

Kahve falında uçuruma taş atmak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine inanılır.

Kahve falında uçurumdan atmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak işlerin rast gideceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak elinin döneceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma atmak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan birini atmak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir