AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uçurumdan atmak

Kahve falında kendini uçurumdan atmak

Kahve falında kendini uçurumdan atmak insanlığıyla herkese örnek olacağına, evindeki huzurun bozulacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, evi yoksa ev alacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine inanılır.

Kahve falında kendini uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler olabilir.

Kahve falında birini uçurumdan atmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına işarettir.

Kahve falında uçuruma taş atmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan atmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birini uçuruma atmak kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aile içinde de bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında uçurumdan birini atmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir