AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumdan kendini atmak

Kahve falında uçurumdan kendini atmak

Kahve falında uçurumdan kendini atmak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, işe ve aşa kavuşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında uçuruma atmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini uçuruma atmak isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçuruma taş atmak geleceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı uçuruma atmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birini uçurumdan atmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir