AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, kötü sözler duyulacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ailesi sorun olabilir.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine yorulur.

Kahve falında uçuruma atmak haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini uçurumdan atmak zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumdan atmak tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan birini atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak ferah bir haneye sahip olunacağına, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine yorulur.

Kahve falında uçuruma taş atmak sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir