AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, masraflarının azalacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak gördüyseniz:

  • Gerçek duygularınızı açığa çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını uçurumdan atmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uçurumdan atmak elin bollaşacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birini uçuruma atmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi uçurumdan atmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında uçuruma taş atmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçuruma atmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında uçurumdan kendini atmak zor zamanlar yaşayacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kardeşini uçurumdan atmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir